WELCOME TO LILI'S BLOGG!!

KALAU X SUKE SAYA X KISAH!!

Saturday, 17 December 2011

nightmare!!

mlm td merupakan mlm paling teruk bagi aku...
hahah aku telah menyakitI seorang manusia yang mempnyai hati yang SUCI....(poyo je)
hahahaha well hurm...sambil menaip aku mengeluh...

just kalau individu tu bce blog nie...
nk ckp nie...org mntak maaf gler2!!!!!!haha...bukan bermaksud nk sengaja menyakiti hati kamu wahai manusia.....( betul ke ayat nie??)hahah tp aku telah tersepit diantara 2 manusia yag terpenting dalam hidupku...tapi apakan daya,aku terpaksa  mengikut haluan salah seorang individu itu...dia merupakan orang yang paling aku syg...tidak bermksd kamu x disayangi...tapi individu tersebut adalah segala2nya bagi aku...
hahahahha...jadi....aku terpksa mgambil kputusan yang agak terburu2 tapi aku pasti keputusan itu adalah yang terbaik.....urm...pengenalan selama beberpa minggu bg aku cukup indah..walaupon.....( singkat )hahaha....percayala sekali lagi bukan niat aku untuk menyakiti hati kamu....tapi mungkin aku tidak seperti yang lain.......lebh2 lagi aku seorang sahaja perempuan di dalam keluargaku...jadi mungkin agak sukar untuk mereka terima bnde seperi ini.....maafkan aku....aku terpaksa....just nk bgtahu wahai kamu....kamu seorang sahaja, tiada yang lain...( wah poyo sialllll )HAHAHHA urm.....maaf sekali lagi...tp ini bukan mase yang sesuai.....hahahah ( ayat seorang bapa kepada anaknya) tapi dun worry,kite kawan sperti biasa...hahaha bagusla 8list kita dh lebh mgenali...hehehhe seronok knl kamuuuuu.....:D
                                                         
                                                          -SEKIAN-
ps: kalau dye bce..... perghh pasni kompom aku dtanya byk soalan drpd "kamu"
      hahaha i'm ready..........:D

Tuesday, 13 December 2011

HARAPAN...







AKU INGIN HANYA YANG TERBAIK UNTUK AKU....





               

Sunday, 11 December 2011

RAY MAK:D

he's so awsome....
hahahahha i loike...<3
perghh mmg nk main cam dye la kan...
fuhhhhhh!!!mmg  best gler his piano cover...
he can play whatever songs he want...
i try to be like him...one day!!hahaha(berangan)
ok tu bkan berangan tp impian...ad beza..
so tu aku antara impian aku..
aku jdikan sebagai hobi je la...
aku still belajar lagi piano...
since i was 5 years old aku dh taw bnde nie
i really proud of it...
bukan senang nk ad kebolehan nie
aku bersyukur
my parents ad kebolehan ini....
especially my father...
he's very talented
tp aku bukan nk cerita psl ayah aku
hahaha
terpesong sket..
tp ape2 pon
'ayah,ayah still the bestttt la...'

so bblik semula ke tjuk asal...RAY MAK..
hahahah dye nie malaysian...
again aku bbange...
selalunya kalau aku nk tgk lagu yg ad piano cover yg kuar mesti orang barat
8last i found it...hahahaha
then, aku blajar sket2 dari dye... sket j la...x byk..
hahaha
 gler nk blajar semua
aku nie dh la lembab...-.-'
nk blajar yg gler2 hebatnya...ohplease....-.-'

tp practise make u perfect la lili..
yesss i know..
ayah ckp music is Practise..
so klau x prractise...no music....
baik ayah...-.-'

hahahaha....aku taw perjalanan aku nk jd mcm Ray Mak nie maybe
terlalu jauh..
hahah x dla smpai nk jdi cam dye....
but i try to be the best...
n u know what....adik aku lagi hebat dari aku...
whoahhh!!!ye btul tu..
besse la tu...umur kami pon setahun je beza
dh bukan mcm adik n kakak..
hahahaha kdang2 aku rse nk pggil dye abg.....
*hhahahah gler klau dye bce...n lili ko x nk mgaku klemahan ko..
ya btul tu...

ok terpesong lagi....
then ble aku dgr RM nie main.,i was like...whoah!!!!
hahah walaupun aku slalu dgr dye main byk kali....yes lagu yg same..
hahahaha
so aku nk tunjukkan lagu yg aku suke dye main....



*maulana-rsvp-played by RayMak.....
(I WISH I CAN PLAY LIKE THIS...)Hahahaha(berangan)


byk lagi lagu yg best dye bole main..hehehehehe
so Enjoy....


helo penyakit x gune!-.-'

well  mcm dlm title aku di atas sana,
HELO KPD PENYAKIT X GUNE!!
hahahaha mcm terukk sgt je...
tp bg aku mmg terookk n i hate it..

so penyakit aku ialah...........
.......
.....
alser...
*mcm nie ke ejanye???
HAHAHA whatever...
janji bile korang pronounce kan words tu ad bunyinye
n korang taw penyakit ape....-.-'
well aku rse semua org pnh kne pnyakit nie
n 'Selalu kene'
haahahaha
so sap yg kne bnde2 alah nie  mmg malangla!!!

hahahhaha nie hah ulcer nye......
hahaha aku punye skarg lbh kurang la...

aku pnh ejek abg aku kne alser nie...
besar plak alser dye..
aku x nk tunjuk gmbr dye...eeeeee
td aku tgk kat google gmbr penyakitt nie...
arghhh!!!geli %&*%&$!!!
so aku ambk yg pling aku rse x terokk sgt...
yg atas tu...

aku x ske bile ad bnde nie menginap di dalam mulut ku
sian gusi aku......
nk mkn ssh beb!!!!
air liur x pyh ckp la bpe byk yg bertangkung
ok aku taw geli.......
arghhh!!!!!
hate it so much laaaaaa....
emmmmm 
aku rse tu je pasl ulcer aku nie...
chowwwww!!!:D



P/S...hahahah td aku bkak google rupe2nye ejaan nye cmni...ULCER...
tq google....muah!!!!



kamoooooo!!

kamooooo......
aku tahu kamoo d mana sekarang....
hahahahahhha..
bile mahu pulang lah kamooo
ok skarg aku suda ngaruttt la kamoooo
cepat la balik la kamooooo
nnti aku x ngarut2 cmni lagi la kamoooooo
cepat pulang ya...hahahaha:D....


bile dh bosan inila kejenye.....

1st of all....

helo there!!!my name is lili...
hahahaha:D
ok tu je..bye2!!