WELCOME TO LILI'S BLOGG!!

KALAU X SUKE SAYA X KISAH!!

Sunday, 11 December 2011

helo penyakit x gune!-.-'

well  mcm dlm title aku di atas sana,
HELO KPD PENYAKIT X GUNE!!
hahahaha mcm terukk sgt je...
tp bg aku mmg terookk n i hate it..

so penyakit aku ialah...........
.......
.....
alser...
*mcm nie ke ejanye???
HAHAHA whatever...
janji bile korang pronounce kan words tu ad bunyinye
n korang taw penyakit ape....-.-'
well aku rse semua org pnh kne pnyakit nie
n 'Selalu kene'
haahahaha
so sap yg kne bnde2 alah nie  mmg malangla!!!

hahahhaha nie hah ulcer nye......
hahaha aku punye skarg lbh kurang la...

aku pnh ejek abg aku kne alser nie...
besar plak alser dye..
aku x nk tunjuk gmbr dye...eeeeee
td aku tgk kat google gmbr penyakitt nie...
arghhh!!!geli %&*%&$!!!
so aku ambk yg pling aku rse x terokk sgt...
yg atas tu...

aku x ske bile ad bnde nie menginap di dalam mulut ku
sian gusi aku......
nk mkn ssh beb!!!!
air liur x pyh ckp la bpe byk yg bertangkung
ok aku taw geli.......
arghhh!!!!!
hate it so much laaaaaa....
emmmmm 
aku rse tu je pasl ulcer aku nie...
chowwwww!!!:D



P/S...hahahah td aku bkak google rupe2nye ejaan nye cmni...ULCER...
tq google....muah!!!!



No comments:

Post a Comment